Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Reality komplex s.r.o., Vám ponúka prenájom útulného, úplne rekonštruovaného, priestranného 1 izbového bytu s balkónom na Jazernej ulici.

Ulica: Jazerná
Obec: Komárno
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
450 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Reality komplex s.r.o., Vám ponúka do prenájmu úplne prerobený, slnečný jednoizbový byt s balkónom na Jazernej ulici, neďaleko centra Mesta Komárno!

Úžitková plocha bytu je 28 m2. Nachádza sa na treťom  poschodí trojposchodového bytového domu. Byt je úplne rekonštruovaný, priestranný, nanovo vymaľovaný, voňavý a slnečný. Byt sa prenajíma zariadený.

Dispozičné riešenie bytu: Predsieň, kúpeľňa, kuchyňa, obývačka. Priestranná moderná  kuchyňa je vybavená modernými spotrebičmi, vkusnými nábytkami a bytovými doplnkami. Na oknách sú namontované vnútorné a vonkajšie žalúzie. Kúpeľňa dispozične prakticky riešená. Schodište čisté, susedia ústretoví a milí. Vedľa domu sa nachádza udržiavaný pekný detský park, ideálny na oddych a relax. Neďaleko obytného domu sa nachádzajú potraviny, lekáreň, škola, škôlka, tržnica, pošta, Tripl's a nádherná relaxačná zóna pri rieke Váh. Za pár minút ste v centre mesta a taktiež na brehu rieky Váh. Pár metrov od domu sa nachádza úplne nová cyklotrasa, cez ktorú sa dostanete až do Štúrova.

Na sťahovanie od 1. septembra

Cena nájmu: 450 EUR  + 2X  kaucia

Cena zahŕňa kompletný servis.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
27 m2
Úžitková plocha:
27 m2
Poschodie:
3
Loggia:
nie
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
1
Plocha balkóna:
3 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
nie
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Erika Moravcová

Erika Moravcová

Osobný maklér - Komárno a okolie

  • Slovensky
  • Magyar

Komárno a okolie

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti