Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Reality KOMPLEX s.r.o., Vám ponúka na PREDAJ veľký rovinatý ​​​​​​stavebný pozemok za veľmi výhodnú cenu v centre obci Iža za super cenu!!!

Obec: Iža
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
59 900 €

Popis nehnuteľnosti

Reality KOMPLEX s.r.o., ponúka na PREDAJ rovinatý ​​​​​​stavebný pozemok za veľmi výhodnú cenu v centre obci Iža za super cenu !!!

Pozemok má rozlohu 3817 m2, z čoho 1732 m2 je evidovaná ako zastavaná plocha a nádvorie, 1324 m2 ako záhrada, ktorá je vhodná na výsadbu vinica resp. ovocných stromov a 761 m2 je evidovaná ako orná pôda. Pozemok je čiastočne oplotený, prístupný priamo z hlavnej cesty, je napojení na vodovod a na elektrinu, čo podstatne uľahčuje a zrýchľuje možnosti výstavby.

Pozemok sa nachádza v oblasti s výbornou dostupnosťou do Komárna, čo pridáva k jeho atraktivite a tiež výbornú infraštruktúru.

Nezmeškajte svoju šancu na dokonalé bývanie v srdci Iže!!!
Obec Iža poskytuje základnú občiansku vybavenosť a je vzdialená od okresného mesta Komárno 10 km a od termálneho kúpaliska Patince 7 km. Poloha obce poskytuje zaujímavé možnosti turistických, cyklistických a relaxačných aktivít. Cez obec pri Dunaji vedie cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá prechádza vedľa ruín základových múrov rímskeho vojenského tábora Celemantia 1. – 4. zo storočia n. I.
Obec leží pri Dunaji!!!

Neváhajte a dohodnite si obhliadku !!!

Cena: 59.900 ,- Eur

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo.

 

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
3817 m2
Celková plocha:
3817 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - blízko pozemku:
áno
Internet:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Marek Šajben

Marek Šajben

Osobný maklér

  • Magyar
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti