Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

!!IBA U NÁS!! Reality KOMPLEX s.r.o., Vám ponúka na PREDAJ novostavbu 4 - izbového rodinného domu pred dokončením v meste Kolárovo

Obec: Kolárovo
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
189 000 €

Popis nehnuteľnosti

Reality KOMPLEX s.r.o., Vám exklúzívne ponúka na PREDAJ novostavbu 4 - izbového rodinného domu pred dokončením v meste Kolárovo.

Tento moderný dom s rozlohou 90m2 stojí na pozemku s rozlohou 396 m2. K domu prislúcha aj garáž 20m2. Tak isto k domu prislúcha aj krytá terasa, ktorá ponúka príjemné miesto na odpočinok a relax v teplejších mesiacoch. Nachádza sa v tichej a v kľudnej ulici.

DISPOZÍCIA:
Rodinný dom je premyslený tak, aby maximalizoval pohodlie bývania. Pri vstupe do domu vás privíta priestranná chodba, z ktorej sa dostanete do obývacej izby spojenej s kuchyňou. Tento otvorený priestor je ideálny na spoločné chvíle s rodinou a priateľmi. Dom ďalej ponúka tri samostatné izby, kúpeľňu s toaletou, samostatnú toaletu pre hostí a technickú miestnosť.

TECHNICKÝ STAV:
Rodinný dom je momentálne pred dokončením,dokončený bude začiatkom Septembra 2024. Predáva sa bez kuchynskej linky. Rodinný dom je postavený z tehly a zateplený. Na jeho stavbu boli použité kvalitné materiály a moderné technológie. Okná v antracitovej farbe sú plastové (trojsklo), čo prispieva k vynikajúcim izolačným vlastnostiam domu. V celom dome je nainštalované podlahové vykurovanie zabezpečené elektrickým kotlom, čo zabezpečuje rovnomerné rozloženie tepla a vysoký komfort bývania. V dome sa nachádzajú 2 klimatizačné jednotky. Exteriér domu je oplotený, čo zvyšuje súkromie a bezpečnosť. V cene je aj brána a bránka. V areáli je zámková dlažba.

- kolaudačné rozhodnutie je v cene aj všetky certifikáty k domu.

INŽINIERSKE SIETE:
- mestský vodovod, elektrina, kanalizácia

LOKALITA:
Mesto Kolárovo disponuje dobrou občianskou vybavenosťou a to škola, škôlka, potraviny, cukráreň, kaderníctvo, knižnica, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, fitnes centrum, futbalové ihrisko, CVČ, súkromná odborná škola a iné. Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre rodinný život, krásnym tichým prostredím obklopeným prírodou.

Cena:189 000,-Eur

Pomôžem Vám aj s Predajom starého domu alebo bytu! Neváhajte ma kontaktovať +421 907 045 996

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Ponúkame bezplatné finančné poradenstvo v prípade záujmu!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
396 m2
Úžitková plocha:
396 m2
Zastavaná plocha:
90 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Celková plocha:
396 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
20 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Tünde Nagyová

Tünde Nagyová

Osobný maklér - Nové Zámky a okolie

  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti