Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 3 izbový, moderný, kompletne rekonštruovaný byt v obľúbenej lokalite Mesta Komárno

Ulica: Rákocziho
Obec: Komárno
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
116 900 €

Popis nehnuteľnosti

Reality KOMPLEX s.r.o.,Vám ponúka na PREDAJ veľkpološný, moderný, vkusne a elegantne zariadený byt v obľúbenej lokalite mesta Komárno. 

Dovoľte si lepšie bývanie, užívajte si výhody moderného bývania! Predstava o domove, do ktorého stačí presťahovať len vlastné osobné  veci, je pre mnohých často spojená s predstavou o niečom nedosiahnuteľnom. S touto ponukou to môžete mať aj Vy!!!

Tento úžasný  byt s celkovou výmerou  71 m2 sa nachádza neďaleko od centra mesta Komárno na siedmom poschodí sedemposchodového, nedávno zatepleného obytného domu.
Nehnuteľnosť prešla celkovou, profesionálne a dôkladne prevedenou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu okien, vchodových dverí, podláh, všetkých IS, úpravu stien, stropov, kompletnú obnovu kúpeľne a toalety.  V kuchyni bola umiestnená designová kuchynská linka s modernými spotrebičmi, elegantný barový pult a moderný jedálenský stôl s čalúnenými stoličkami. Prekrásna spálňa pôsobí ako z luxusného hotela. V byte sa použili krásne doplnky, pomocou ktorých jednotlivé miestnosti dostali nádych neopakovateľnej jedinečnosti. Byt so svojimi priestrannými izbami poskytne absolútne pohodlie, rodinnú atmosféru. Parkovanie je bezproblémové, nedávno boli vytvorené ďalšie parkovacie miesta pre 30 áut. 

Dispozičné riešenie bytu: predsieň, toaleta, kúpeľňa, detská izba, obývačka, spálňa, kuchyňa, špajza, ďalšia menšia izba.


Po vstupe do bytu cítite ozajstnú rodinnú atmosféru a tento byt vo Vás určite zanechá nejakú stopu. Nič nemusíte v tomto byte riešiť, len si ho užívať ! Schodište čisté, slušní susedia, ktorým záleží na korektných medziľudských vzťahoch. O multimediálnu zábavu sa stará optické pripojenie. Neďaleko od bytového domu sa nachádza škôlka, potraviny, pošta, nové fitness centrum, prekrásna príroda, mŕtve rameno Váhu, ktoré je ideálnou voľbou na oddych po celý rok. 

Prečo práve tento byt? Byt je ideálny ako investícia za účelom bezproblémového  prenájmu. Ihneď na sťahovanie !!!

Cena: 116 900-Eur

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Ohľadne ceny bytu dohoda možná!!

Kedykoľvek Vám umožním obhliadku bytu. Volajte na tel.č. 0905 338 232

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
71 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Verejné parkovanie:
áno
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
7
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Erika Moravcová

Erika Moravcová

Osobný maklér - Komárno a okolie

  • Slovensky
  • Magyar

Komárno a okolie

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti