Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka 4-izbové NOVOSTAVBY v obci Amadého Kračany

Ulica: Amadeho Kračany
Obec: Kráľovičove Kračany
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
215 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4-izbové, nízkoenergetické NOVOSTAVBY v obci Kostolné Kračany, časť Amadého Kračany. Obec vzdialené 6km od okresného mesta Dunajská Streda. Rodinné domy sa nachádzajú v novej slepej uličke, v zastavanej časti obce. Pozemky k rodinným domom sú dostatočne veľké, slnečné a majú pekný tvar. Velkosť 606m2. 

Dispozícia domu: predsieň (6,04m2), chodba (7,22m2), 1.izba (12,65m2), 2.izba (15,53m2), 3.izba (16,95m2), technická miestnosť (3,15m2), kúpeľňa (8,70m2), kuchyňa s jedálenskou časťou a obývačkou (42,04m2), špajza (1,70m2), hosťovská toaleta (2,07m2). Spolu 116,05m2.  Z obývačky je vstup na terasu s veľkosťou 18,23m2. 
Zastavaná plocha domu je 151m2. Dostatočne veľké pozemky Vám zabezpečia možnosť vytvoriť si altánok s vonkajším sedením, umiestniť na pozemku garáž alebo nájsť výbornú polohu pre bazén. Celý pozemok je oplotený, z bočných strán betónové ploty. Chodník okolo domu je spravený zámkovou dlažbou. 

Rodinný dom je k dispozícii v dvoch farebných prevedeniach: hnedé okná s hnedým dekoračným obkladom, sivé okná so sivým dekoračným obkladom. Nový majiteľia budú môcť si vybrať z dvoch rodinných domov. 

Dom je napojený na IS: elektrina, voda aj kanalizácia. Kúrenie je elektrické podlahové, súčasťou domu je predpríprava na tepelné čerpadlo. Prepríprava je k dispozícii aj na klimatizáciu, na krb, alarm a satelit. 
Pred domom sú 2 parkovacie miesta. 

Rodinné domy sa predávajú v stave HOLODOM. Podľa dohody je možnosť dokončiť do stavu ŠTANDARD (+doplatok), táto možnosť Vám dáva priestor vytvoriť si domov podľa vlastných predstáv. 

Lokalita rodinných domov Vám zabezpečí rýchle napojenie na rýchlostnú cestu R7, ktorá zabezpečí jednoduchú dostupnosť do Bratislavy alebo aj do Rakúska. Nájdete dobré autobusové spojenia do hlavného mesta. Občianska vybavenosť: materská škola, základná škola, potraviny, pošta, pohostinstvo atď. 

Domy sú už skolaudované. 

Odporúčame osobnú obhliadku domu, aby ste si mohli vytvoriť predstavu o jeho potenciáli a možnostiach. 
Viac informácií Vám radi poskytneme pri obhliadke aj počas víkendov alebo sviatkov. Teším sa na Vás!

Cena od 215.000eur

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Ponúkame bezplatné finančné poradenstvo v prípade záujmu!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
606 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
136.71 m2
Zastavaná plocha:
151 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
holopriestor
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
2024
Rok kolaudácie:
2024
Celková plocha:
606 m2
Terasa plocha:
18.23 m2
Počet terás:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Satelit:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Bc. Katarína Tóth

Bc. Katarína Tóth

Dunajská Streda a okolie

  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti