Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Reality KOMPLEX s.r.o., Vám ponúka na prenájom úplne rekonštruovaný, moderný 3 izbový veľkoplošný svojpomocný byt s garážou v tichej lokalite Mesta Komárno.

Obec: Komárno
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
1 060 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Reality Komplex s.r.o., Vám ponúka do prenájmu slnečný nadštandardný, trojizbový byt s garážou neďaleko od centra Mesta Komárno.

Úžitková plocha bytu je 93 m2. Nachádza sa na prvom poschodí trojposchodového tehlového bytového domu s krásnym výhľadom na okolie. Nadštandartne, moderne a premyslenými detailmi rekonštruovaný byt je vhodný pre náročnejšieho klienta.

Dispozičné riešenie bytu: Predsieň, samostatná toaleta, priestranná kuchyňa, kúpeľňa, obývačka  a spálňa.
Nedávno rekonštruovaný byt je zariadený úplne novými nábytkami a spotrebičmi, takže stačí prísť a bývať.  Priestranná, veľkolepá kuchyňa je vybavená modernými spotrebičmi ( rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, varná doska, odsávač pár) V nej veľký stôl s pohodlnými, čalúnenými  stoličkami. Plastové okná s trojitým zasklením umožňujú nízke náklady na vykurovanie, ochranu pred hlučným prostredím.  Z obývačky sa dostanete na priestrannú lodžiu, ktorá sa v letných mesiacoch stáva príjemným priestorom na trávenie voľného času, pestovanie kvetín a rastlín.  Spálňa je vybavená veľkým šatníkom a pohodlnou posteľou.  Krásny dizajn v izbách dotvára kvalitná laminátová podlaha, v kúpeľni a na toalete praktická dlažba. O rýchle a spoľahlivé pripojenie v jednotlivých miestnostiach sa Vám postará optický internet.  Ohrev vody a kúrenie v byte zabezpečuje moderný plynový nástenný kotol zn. VIESSMANN. Vďaka klimatizácie aj v letných mesiacoch sa budete cítiť komfortne. 

Po vstupe do bytu cítite ozajstnú rodinnú atmosféru, a tento byt vo Vás určite zanechá nejakú stopu. Nič nemusíte v tomto byte riešiť, len si ho užívať. Schodište čisté, susedia ústretoví a milí. Neďaleko od bytového domu sa nachádza škola, škôlka, nákupné stredisko, lekáreň, nové fitness centrum. Parkovanie bezproblémové. K bytu prislúcha aj garáž na 1 osobné auto, a taktiež komora. Byt je v 100% stave, vymaľovaný a čistý.

Na sťahovanie ihneď!!!

Cena nájmu: 1060 - EUR spolu réžiou , + 2X  kaucia

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
93 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2024
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Erika Moravcová

Erika Moravcová

Osobný maklér - Komárno a okolie

  • Slovensky
  • Magyar

Komárno a okolie

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti